Nieuws: Terugblik op Agriflanders 2023 met AGS

Agriflanders 2023 zit er weer op!

Na vele fijne babbels met zowel bekende als nieuwe contacten, wilden we kort nog even terugblikken op een geslaagde editie.

 

 

Bedankt aan alle bezoekers die langskwamen op onze stand!

We kijken er alvast naar uit om elkaar opnieuw te ontmoeten bij een nieuwe gelegenheid.

 

Lees zeker verder voor nog enkele sfeerfoto's.

 

Het AGS team

Lees verder »

Laatste prijzen

Bekijk hier de laatste prijzen van de biggen en de vleesvarkens. Hier kan u ook de gemiddelde prijzen terugvinden van vorige jaren.

Bekijk prijzen »

Stallenbouw

AGS is úw deskundige partner bij de renovatie van uw stal of bij de uitwerking van uw nieuwe stal. Wij begeleiden u graag zowel bij kleine ingrepen als bij grote veranderingen. Met oog op een goede prijs/kwaliteitsverhouding werken we samen met u een duurzame oplossing uit. 

Lees verder »

Stalinrichting

Is de inrichting van uw stal aan vernieuwing toe? Dan bent u bij AGS aan het goede adres. Wij staan u bij met het herinrichten van uw stallen, plaatsen van isolatie, ventilatie, elektriciteit, verwarming, sanitair, e.a. Hierbij biedt AGS u graag raad op maat!

Lees verder »

Prijzen/Trade

Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van grote loten biggen. Door de strenge gezondheidseisen gebruiken wij hoofdzakelijk transport dat uitsluitend ingezet wordt voor biggenvervoer. Vaste afspraken over dag en tijdstip van laden worden strikt opgevolgd. Ook voor de vleesvarkens wordt, afhankelijk van de kwaliteit, altijd gezocht naar de beste afzetmarkt. Dit komt een correcte prijsvorming ten goede.

Lees verder »