Nieuws: Nieuw dierenasiel te Brugge

Een totaalproject van AGS! Leuk om te zien dat dit door zoveel mensen gesmaakt wordt.

https://www.hln.be/brugge/overrompeling-bij-opendeur-van-nieuw-dierenasiel~a00d4c6d/

Lees verder »

Laatste prijzen

Bekijk hier de laatste prijzen van de biggen en de vleesvarkens. Hier kan u ook de gemiddelde prijzen terugvinden van vorige jaren.

Bekijk prijzen »

Stallenbouw

AGS is úw deskundige partner bij de renovatie van uw stal of bij de uitwerking van uw nieuwe stal. Wij begeleiden u graag zowel bij kleine ingrepen als bij grote veranderingen. Met oog op een goede prijs/kwaliteitsverhouding werken we samen met u een duurzame oplossing uit. 

Lees verder »

Stalinrichting

Is de inrichting van uw stal aan vernieuwing toe? Dan bent u bij AGS aan het goede adres. Wij staan u bij met het herinrichten van uw stallen, plaatsen van isolatie, ventilatie, elektriciteit, verwarming, sanitair, e.a. Hierbij biedt AGS u graag raad op maat!

Lees verder »

Prijzen/Trade

Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van grote loten biggen. Door de strenge gezondheidseisen gebruiken wij hoofdzakelijk transport dat uitsluitend ingezet wordt voor biggenvervoer. Vaste afspraken over dag en tijdstip van laden worden strikt opgevolgd. Ook voor de vleesvarkens wordt, afhankelijk van de kwaliteit, altijd gezocht naar de beste afzetmarkt. Dit komt een correcte prijsvorming ten goede.

Lees verder »