Stalinrichting - Voederstations

Deze zijn reeds geruime tijd een feit. SAMEN mét u, zoeken wij naar de methode die het best in uw bedrijf past.

Dit is een complete lijn van elektronische voersystemen die optimale voerverstrekking waarborgen. Op deze wijze brengt u de zeug in prima conditie in voorbereiding naar de kraamstal.

Voederstations kunnen een eenvoudige, handige en héél goed werkbare oplossing bieden. Deze voederstations zijn heel flexibel te integreren als u de ombouw van de stal betracht.

Dit systeem is werkelijk een uitblinker voor zeugen en gelten die deze werkwijze zeer makkelijk aanleren. Het is zeer duidelijk en eenvoudig te bedienen.

Uiteraard begeleiden wij u zeer intensief bij deze omschakeling. Op deze wijze zijn u en uw dieren in enkele dagen volledig vertrouwd met dit diervriendelijk systeem.

Constante hoge kwaliteit van de producten in combinatie met de innovaties van de toekomst zijn onze leidraad. Een speciale service dienst zorgt ook op feestdagen en in het weekend voor een snelle service.

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

Vraag hier uw prijs!

*:

*:

*:

*:

*:

Nieuws: Nieuw dierenasiel te Brugge

Een totaalproject van AGS! Leuk om te zien dat dit door zoveel mensen gesmaakt wordt.

https://www.hln.be/brugge/overrompeling-bij-opendeur-van-nieuw-dierenasiel~a00d4c6d/


Lees verder »

Laatste prijzen

Bekijk hier de laatste prijzen van de biggen en de vleesvarkens. Hier kan u ook de gemiddelde prijzen terugvinden van vorige jaren.

Bekijk prijzen »