Gecoat rooster voor kraamhok

De kraamperiode is de meest delicate periode in de zeugencyclus. We proberen de zeugen en de biggen in de meest optimale conditie te brengen. Op dit cruciale moment liggen de eisen van de biggen en zeugen ver uiteen.

Een big wil een warm nest terwijl de comforttemperatuur van de zeug een stuk lager ligt! Om een goed resultaat te bereiken moeten we er in slagen om voor deze tegengestelde behoeften een technisch goede oplossing te bieden in het belang van onze dieren.

Met ons rooster concept komen we volledig tegemoet aan de comfortzones voor zowel zeugen als biggen.

Ook voor onze biggen tijdens de batterijperiode bieden we u een stérk en bigvriendelijk én zeer makkelijk te reinigen kunststofrooster aan.

Technische fiche gecoatdownloads: 3130 | type: pdf | size: 28 kB

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

Vraag hier uw prijs!

*:

*:

*:

*:

*:

Kunststof rooster voor biggenhok

Wij bieden u hiervoor een prijs- en diervriendelijke vrij zachte contactbevloering aan d.m.v. een  polypropyleen vloerrooster en gaan daarbij geen compromis aan wat de kwaliteit hiervan betreft. Dit rooster is haast onverwoestbaar.

Door de optimale verhouding tussen spijlbreedte en spleetbreedte garanderen we een zeer goede mestdoorlaat en biedt het de biggen een goed ligcomfort, goede grip en goede bewegingsvrijheid.

De ondoordringbaarheid van het polypropyleen materiaal maakt dat het eventueel innestelen van bacteriën een makkelijke reiniging toelaat.

Technische fiche roostersdownloads: 2758 | type: pdf | size: 33 kB

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

Vraag hier uw prijs!

*:

*:

*:

*:

*:

Nieuws: Terugblik op Agriflanders 2023 met AGS

Agriflanders 2023 zit er weer op!

Na vele fijne babbels met zowel bekende als nieuwe contacten, wilden we kort nog even terugblikken op een geslaagde editie.

 

 

Bedankt aan alle bezoekers die langskwamen op onze stand!

We kijken er alvast naar uit om elkaar opnieuw te ontmoeten bij een nieuwe gelegenheid.

 

Lees zeker verder voor nog enkele sfeerfoto's.

 

Het AGS team


Lees verder »

Laatste prijzen

Bekijk hier de laatste prijzen van de biggen en de vleesvarkens. Hier kan u ook de gemiddelde prijzen terugvinden van vorige jaren.

Bekijk prijzen »